Miere de padure 450g
Cod produs: CSM201

Miere de padure 450g

Mierea de padure EvDokimon (450 g), de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, se colecteaza din rasina din coaja trunchiului de stejar in combinatie cu o varietate de ierburi salbati...

Pret: 54,00 lei

Cantitate:
-
+

Mierea de padure EvDokimon (450 g), de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, se colecteaza din rasina din coaja trunchiului de stejar in combinatie cu o varietate de ierburi salbatice de padure. Stupii sunt amplasati in Nordul Greciei, unde se intalnesc o biodiversitate si un climat prielnice.

Gama de miere EvDokimon include diferite tipuri de miere, de la miere de mana pana la mierea de nectar si amestecuri, toate produse la Manastirea Vatopedi, sub indrumarea, experienta si dupa traditiile calugarilor de la Sfantul Munte Athos.

Mierea de padure are o valoare nutritiva ridicata, contine potasiu, magneziu, fosfor, fier, sodiu. Enzimele pe care le contine stimuleaza matabolismul si functia vitala a organelor. De asemenea, mierea de padure aduce beneficii si amelioreaza tulburarile gastrice, gripa, suprasolicitarea si hemoroizii. Este unul dintre cele mai antioxidante tipuri de miere.

Mierea de padure de la Manastirea Vatopedi este produsa prin metode si procedee care exclud orice fel de preparare chimica, pesticide ori alte substante daunatoare, stupii fiind conceputi integral din materiale 100% naturale. 

Volum: 450 g.

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Continua