Ceai organic de menta - Mentha Spicata
Cod produs: CSM007

Ceai organic de menta - Mentha Spicata

Ceaiul organic de menta (Mentha Spicata), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este  recunoscut pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. Ceaiul de...

Pret: 16,00 lei

Stoc indisponibil

Ceaiul organic de menta (Mentha Spicata), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este  recunoscut pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. 

Ceaiul de menta provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Menta este bine cunoscuta pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. Ceaiul de menta este recomandat impotriva senzatiei de voma, actionand de asemenea ca diuretic. Menta ajuta la ameliorarea simptomelor asociate cu colica intestinala si spasmele nervoase. Gargara cu ceai de menta este recomandata impotriva inflamarii cavitatii bucale, a nasului, ori a gatului. 


Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Produsul uscat poate fi folosit si ca condiment la diverse mancaruri. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

Volum:
30 g

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Continua