Ceai organic de rozmarin - Rosmarinus Officinalis
Cod produs: CSM0017

Ceai organic de rozmarin - Rosmarinus Officinalis

Ceaiul organic de rozmarin (Rosmarinus Officinalis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la circulatia sangelui, intareste sistemul imunitar si alunga obose...

Pret: 16,00 lei

Stoc indisponibil

Ceaiul organic de rozmarin (Rosmarinus Officinalis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la circulatia sangelui, intareste sistemul imunitar si alunga oboseala fizica si mentala.

Ceaiul de rozmarin provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Ceaiul de rozmarin este bine cunoscut pentru proprietatile sale tonice, de revitalizare a organismului. Rozmarinul ajuta la circulatia sangelui, intareste sistemul imunitar si alunga oboseala fizica si mentala. Aceasta planta terapeutica are un rol important in buna functionare a bilei, a ficatului si a inimii. Este recomandata contra racelii, a durerilor reumatice, si a durerilor de cap.Ceaiul de rozmarin amelioreaza migrenele, combate insomnia, anxietatea si depresia. 


Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Produsul uscat poate fi folosit si ca condiment la diverse mancaruri. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

Volum:
30 g

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Continua