Galbenele

Sampon galbenele si miere
Samponul cu  galbenele si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos joaca un rol activ in tratarea iritatiilor pielii capului. Produs natural, 300 ml. Origine: cult..

73,99 lei

Adauga in cos
Balsam galbenele
Balsamul cu galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat cu precadere pentru parul uscat si deteriorat. Produs natural, 300 ml. Balsam cu extract de gal..

80,00 lei

Adauga in cos
Gel de dus galbenele si miere
Gelul de dus cu galbenele si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos protejeaza pielea uscata si calmeaza iritatiile. Produs natural, 300 ml. Gel de dus cu extract de ..

69,00 lei

Adauga in cos
Sapun lichid galbenele si miere
Sapunul lichid cu galbenele si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos protejeaza pielea uscata si calmeaza iritatiile. Produs natural, 300 ml. Sapun de maini lichid c..

49,00 lei

Adauga in cos
Crema pentru fata galbenele si miere
Crema pentru fata cu galbenele si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandata pentru pielea foarte uscata si sensibila. Produs natural, 50 ml. Crema de fa..

121,00 lei

Adauga in cos
Crema pentru maini galbenele si miere
Crema pentru maini cu galbenele si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos protejeaza impotriva iritatiilor si a eruptiilor cutanate. Produs natural, 50 ml. Crema pent..

52,00 lei

Adauga in cos
Sapun galbenele
Sapunul solid de galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos curata in profunzime si calmeaza afectiunile de la nivelul pielii. Produs natural,125 g. Sapun cu extract ..

22,00 lei

Adauga in cos