Gold

Crema eucalipt si dafin
Crema cu eucalipt si dafin, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate preveni disconfortul si durerile musculare. Remedii naturiste, 50 ml. Crema cu eucalipt si dafin, Do..

106,99 lei

Adauga in cos
Crema coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica
Crema cu coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la diminuarea retinerilor de apa, oboselii si umflaturilor picioarelor. ..

92,00 lei

Adauga in cos
Crema lavanda, propolis si sunatoare
Crema cu lavanda, propolis si sunatoare, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate vindeca arsuri si rani minore. Remedii naturiste, 50 ml. Crema cu lavanda, propolis si ..

106,99 lei

Adauga in cos
Unguent coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica
Unguentul de coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este cunoscut pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si tratarea varicelor.&..

105,00 lei

Adauga in cos
Unguent galbenele
Unguentul de galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta in tratarea arsurilor si a ranilor superficiale. Remedii naturiste, 50 ml. Contine extracte si uleiuri e..

105,00 lei

Adauga in cos
Unguent lavanda, propolis si sunatoare
Unguentul cu lavanda, propolis si sunatoare, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat pentru afectiuni ale pielii. Remedii naturiste, 50 ml. Contine extracte s..

116,00 lei

Adauga in cos