Lavanda

Sampon lavanda si miere
Sampon lavanda si miere. Produs natural, 300 ml. Origine: cultura ecologica a Sfintei Manastiri Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia. Sampon cu parfum inconfundabil, benefic pentru toa..

74,99 lei

Adauga in cos
Balsam lavanda
Balsamul cu lavanda, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la calmarea iritatiilor, mancarimii si inflamatiilor aparute pe pielea capului. Produs natural, 300 ml. Bal..

81,99 lei

Adauga in cos
Gel de dus lavanda si miere
Gelul de dus cu lavanda si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos amelioreaza roseata si mancarimile pielii. Produs natural, 300 ml. Gel de dus cu extract de lavanda ..

71,00 lei

Adauga in cos
Sapun lichid lavanda si miere
Sapunul lichid cu lavanda si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat pentru toate tipurile de piele. Produs natural, 300 ml. Sapun de maini lichid cu e..

54,50 lei

Adauga in cos
Crema pentru fata lavanda si miere
Crema pentru fata cu lavanda si mierem Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la calmarea senzatiei de mancarime si roseata a pielii. Produs natural, 50 ml. Crema de f..

129,00 lei

Adauga in cos
Crema pentru maini lavanda si miere
Crema pentru maini cu lavanda si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la calmarea pielii iritate si confera o senzatie de catifelare. Produs natural, 50 ml. C..

55,00 lei

Adauga in cos
Sapun lavanda
Sapunul solid de lavanda, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos combate iritatiile si infectiile fungice,. Produs natural,125 g. Sapun aromatic cu extract de lavanda proven..

22,00 lei

Adauga in cos