Plantele Sfantului Munte

Sampon plantele Sfantului Munte si miere
Samponul din plantele Sfantului Munte (galbenele, musetel si muscata) si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat cu precadere pentru parul uscat si deteriorat.&n..

75,49 lei

Adauga in cos
Parfum Plantele Sfantului Munte
Parfumul din Plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos confera o senzatie placuta pielii si un miros fresh, revigorant. Produs natural, vol. 50 ml. Pa..

185,00 lei

Adauga in cos
Balsam plantele Sfantului Munte
Balsamul din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos revitalizeaza parul uscat, slabit si lipsit de vitalitate. Produs natural, 300 ml. Balsam din p..

85,00 lei

Adauga in cos
Gel de dus plantele Sfantului Munte
Gelul de dus din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este cu precadere recomandat pentru pielea uscata. Produs natural, 300 ml. Gel de dus cu ex..

72,00 lei

Adauga in cos
Sapun lichid plantele Sfantului Munte
Sapunul  lichid din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate fi folosit pentru toate tipurile de piele. Produs natural, 300 ml. Sapun de m..

54,50 lei

Adauga in cos
Crema pentru fata plantele Sfantului Munte
Crema pentru fata din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos combate cu eficienta uscarea pielii. Produs natural, 50 ml. Crema de fata cu extract d..

137,00 lei

Adauga in cos
Crema pentru maini plantele Sfantului Munte si miere
Crema pentru maini din plantele Sfantului Munte si miere, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos hidrateaza pielea crapata si combate iritatiile de la nivelul pielii. Produs natu..

62,00 lei

Adauga in cos
Sapun plantele Sfantului Munte
Sapunul solid din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos curata in profunzime mainile si hidrateaza pielea. Produs natural, 125 g. Sapun de maini c..

22,00 lei

Adauga in cos