Balsam

Balsam plantele Sfantului Munte
Balsamul din plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos revitalizeaza parul uscat, slabit si lipsit de vitalitate. Produs natural, 300 ml. Balsam din p..

85,00 lei

Adauga in cos
Unguent coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica
Unguentul de coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este cunoscut pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si tratarea varicelor.&..

105,00 lei

Adauga in cos
Balsam galbenele
Balsamul cu galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat cu precadere pentru parul uscat si deteriorat. Produs natural, 300 ml. Balsam cu extract de gal..

80,00 lei

Adauga in cos
Unguent galbenele
Unguentul de galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta in tratarea arsurilor si a ranilor superficiale. Remedii naturiste, 50 ml. Contine extracte si uleiuri e..

105,00 lei

Adauga in cos
Balsam lavanda
Balsamul cu lavanda, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la calmarea iritatiilor, mancarimii si inflamatiilor aparute pe pielea capului. Produs natural, 300 ml. Bal..

81,99 lei

Adauga in cos
Unguent lavanda, propolis si sunatoare
Unguentul cu lavanda, propolis si sunatoare, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat pentru afectiuni ale pielii. Remedii naturiste, 50 ml. Contine extracte s..

116,00 lei

Adauga in cos
Balsam urzica si rozmarin
Balsamul cu urzica si rozmarin, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos reda supletea si stimuleaza cresterea firului de par. Produs natural, 300 ml. Balsam cu extract de urz..

85,00 lei

Adauga in cos
Apa de gura roinita-eucalipt
Apa de gura cu roinita-eucalipt, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos trateaza si previne senzatia de uscaciunea a gatului.  Produs natural, 250 ml.  Apa de gura cu ..

59,00 lei

Adauga in cos
Crema eucalipt si dafin
Crema cu eucalipt si dafin, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate preveni disconfortul si durerile musculare. Remedii naturiste, 50 ml. Crema cu eucalipt si dafin, Do..

106,99 lei

Adauga in cos
Parfum Plantele Sfantului Munte
Parfumul din Plantele Sfantului Munte, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos confera o senzatie placuta pielii si un miros fresh, revigorant. Produs natural, vol. 50 ml. Pa..

185,00 lei

Adauga in cos
Crema coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica
Crema cu coada soricelului, chiparos, lavanda si lumanarica, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la diminuarea retinerilor de apa, oboselii si umflaturilor picioarelor. ..

92,00 lei

Adauga in cos
Crema lavanda, propolis si sunatoare
Crema cu lavanda, propolis si sunatoare, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate vindeca arsuri si rani minore. Remedii naturiste, 50 ml. Crema cu lavanda, propolis si ..

106,99 lei

Adauga in cos