Ceai organic de dafin - Laurus Nobilis
Cod produs: CSM0016

Ceai organic de dafin - Laurus Nobilis

Ceaiul organic de dafin (Laurus Nobilis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recunoscut ca remediu impotriva problemelor intestinale, a scaderii poftei de m...

Pret: 19,50 lei

Stoc indisponibil

Ceaiul organic de dafin (Laurus Nobilis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recunoscut ca remediu impotriva problemelor intestinale, a scaderii poftei de mancare si a indigestiilor. 

Ceaiul de dafin provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Ceaiul de dafin este recomandat pentru cei care sufera de tensiune arteriala si de insomnie. Se stie despre frunzele de dafin ca detin proprietati astringente, diuretice si anti-diareice. Ceaiul de dafin este de asemenea recomandat pentru gargara in caz de infectie a cavitatii bucale, ori de senzatie de uscaciune a gatului. 


Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Produsul uscat poate fi folosit si ca condiment la diverse mancaruri. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

Volum:
20 g

Scrie o opinie

Nota: HTML este citit ca text!

Continua