Vin manastiresc

Vin manastiresc Via Vatopedului - Vin rosu sec Syrah, an 2013
Vinul rosu sec Syrah, EvDokimon, an 2013, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare rubiniu-inchisa, fiind un vin corpolent si uleios, cu note de pruna si salvie. Viticultura e..

116,00 lei

Adauga in cos
Vin manastiresc Via Vatopedului - Vin rosu sec Merlot, an 2014
Vinul rosu sec Merlot, EvDokimon, an 2014, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare rosu-inchisa, cu o textura corpolenta si un buchet bogat, cu taninuri echilibrate.  Viti..

95,00 lei

Adauga in cos
Vin manastiresc Via Vatopedului - Vin roze sec, Grenache-Syrah, an 2016
Vinul roze sec, Grenache-Syrah, EvDokimon, an 2016, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare rozaliu-deschisa, cu un gust tonic, usor intepator, ce aminteste de fructe proaspete.&n..

75,00 lei

Adauga in cos
Vin manastiresc Via Vatopedului - Vin alb sec, Assyrtiko Athiri-Sauvignon Blanc, an 2016
Vinul manastiresc Via Vatopedului - Vin alb sec, Assyrtiko Athiri-Sauvignon Blanc, EvDokimon, an 2016 Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare auriu-deschisa, cu un gust fructat si o aci..

75,00 lei

Adauga in cos
Vin Nama, Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos - Vin rosu de impartasanie (375 ml)
Vinul rosu de impartasanie Nama, EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare rubiniu-deschisa, cu un gust placut, dulceag. Vinuri organice  - Traditia viticola d..

35,00 lei

Adauga in cos
Vin rosu de impartasanie (750 ml) - Vin Nama, Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos
Vinul rosu de impartasanie sau vinul liturgic Nama, EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos are o culoare rubiniu-deschisa, cu un gust placut, dulceag. Vinuri organice ..

65,00 lei

Adauga in cos