Masline verzi umplute cu usturoi

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 23,00 lei

  • Cod produs: CSM202
  • Stoc: 2-3 zile
Adauga in Wishlist

Maslinele verzi EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, sunt un produs 100% natural, o adevarata binecuvantare a pamantului pentru om. Maslinele sunt culese una cate una si urmeaza o reteta de preparare proprie Sfantului Munte, dupa principii si traditii vechi de sute de ani, necontinand conservanti ori alte substante daunatoare. 

Maslinele verzi umplute cu usturoi din gama EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi sunt rodul unui mediu si climat ideale, fiind cultivate cu deosebita grija de catre calugarii de la Sfantul Munte Athos, in spiritul respectului pentru natura. 

Transportarea maslinelor catre locurile special amenajate pentru pregatirea lor, precum si sortarea lor, se face cu o deosebita atentie si grija, tocmai pentru a le indeparta pe cele strivite sau alterate. Imediat dupa aceea, se trece la prepararea maslinelor, fara substante chimice, dupa retete si cu metode specifice calugarilor de la Sfantul Munte Athos. Maslinele isi pastreaza, astfel, toate proprietatile benefice, precum si aroma lor unica. 

Proprietati:

Conditiile de clima si sol de la Sfantul Munte Athos, denumit si Gradina Maicii Domnului, precum si biodiversitatea de aici, lipsa poluarii si a industriei fac sa rodeasca aceste masline exceptionale, de o marime impresionanta, carnoase, cu o culoare verzuie ce bate in auriu si o aroma bogata si fructata.


Masline verzi umplute cu usturoi. 

Origine: Sfantul Munte Athos, Grecia.

Produs pasteurizat. A se pastra in loc uscat si racoros. A se pastra la frigider dupa desfacere. 

Volum net: 360 g.

Volum net fara lichid: 215 g.


Detalii
Volum 360 g/ 215 g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!