Miere de susura, 900 g

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 112,00 lei

  • Cod produs: CSM0027
  • Stoc: 2-3 zile
Adauga in Wishlist

Mierea de susura EvDokimon, 900 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este o miere de mana si de nectar, cu o culoare rosiatica, fiind poate mierea cu cea mai ridicata valoare nutritiva. 

Gama de miere EvDokimon include diferite tipuri de miere, de la miere de mana pana la mierea de nectar si amestecuri, toate produse la Manastirea Vatopedi, sub indrumarea, experienta si dupa traditiile calugarilor de la Sfantul Munte Athos.

Un aspect foarte important al producerii mierii de cea mai inalta calitate, este zona de amplasare a stupilor, care in cazul mierii EvDokimon este binecuvantata peninsula a Sfantului Munte Athos, caracterizata printr-o bogata biodiversitate, puritatea mediului natural inconjurator si distanta foarte mare de zonele urbane, circulate si industrializate. 

Toata varietatea de miere de la Sfanta Marea Manastire Vatopedi este produsa prin metode si procedee care exclud orice fel de preparare chimica, pesticide ori alte substante daunatoare, iar stupii sunt conceputi integral din materiale 100% naturale. 


Miere de susura, 900 g. 

Tip: miere de mana si miere de nectar 

Gust: puternic/usor amarui 

Culoare: rosiatica 

Aroma: puternica/ bogata 

Proprietati: este mierea cu cel mai bogat continut de fenoli, valoare nutritiva foarte ridicata. 

Detalii
Volum 900 g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Produse asemanatoare