Colectia de ingrijire corporala pe baza de extract de galbenele si miere

Ulei de masline extravirgin, can 250 ml

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs: CSM0032
  • Stoc: Indisponibil
  • 29,00 lei

ne puteti contacta si la: (+40) 742 88 77 88

DESCRIERE

Uleiul de masline extravirgin EvDokimon de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia este produs in instalatii de ulei verificate, certificate, sub atenta supraveghere si grija  parintilor de la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, pe fundamentul relatiei stravechi a omului cu maslinul. Uleiul de masline extravirgin de la Athos provine din cultura maslinilor in conditii ideale de sol si clima, maslini saditi de calugarii athoniti in dragostea si respectul pentru tainicele canturi ale roditorului pamant de aici. 

Rugaciunea si binecuvantarea calugarilor insotesc fiecare pas, de la culegerea maslinelor, pana la imbutelierea uleiului, ceea ce face ca uleiul EvDokimon sa fie unul exceptional, bogat in nutrienti si cu o aroma inconfundabila. Parintii stiu cel mai bine care este perioada cea mai potrivita pentru strangerea recoltei iar acest fapt se reflecta in calitatea superioasa a uleiului de masline extravirgin produs la Manastirea Vatopedi. Cel mai bun moment pentru culegerea maslinelor este acela cand fructul nu este prea copt, pentru ca asta ar duce la o aciditate scazuta a uleiului. 

Maslinele sunt culese cu grija de catre parinti si in aceeasi zi ajunge la presa. Urmeaza procesul presarii la rece, destul de costisitor, insa reflectand garantia calitatii superioare a uleiului de masline extravirgin, timp in care uleiul este verificat si testat cu deosebita atentie. Apoi uleiul este ambalat si depozitat in cele mai bune conditii. 

In traditia ortodoxa, uleiul de masline este folosit ca remediu terapeutic atat pentru afectiunile fizice, cat si pentru cele de ordin spriritual – de pilda Taina Mirungerii. 


Ulei de masline extravirgin, can 250 ml, aluminiu alimentar.  

Ulei de masline extravirgin de categorie superioara, din Sfantul Munte Athos, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Presat la rece.

Uleiul poate deveni tulbure la temperaturi joase, dar se limpezeste cand revine la temperatura camerei. Acest lucru nu afecteaza calitatea uleiului. 

Origine: Sfantul Munte Athos, Grecia.

Volum net: 250 ml.

SPECIFICATII

Volum 250 ml