Blog

Romania, te iubesc! Athosul in casa ta!

Aici puteti urmari inregistrarea emisiunii Romania, te iubesc!, difuzata de Pro TV in Duminica Pastelui, filmata la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, de la Sfantul Munte Athos - click aici!   Frumoase cuvinte auzim de la parintii aghioriti. ..

Certificat A CERT

A-Cert (Organizatia europeana de certificare) este un organism de control, certificarea produselor si a sistemelor de management. Baza aceste organizatii o constituie experienta si competentele membrilor sau fondatori in domeniul certificarilor. S..

Colectia hipocratica / Hippocratic collection

Din perspectiva medicinei hipocratice, analiza omului accepta bivalenta umana: corpul si sufletul, privite ca fiind in acelasi timp si ca separate dar si ca entitati ale unui univers cosmic construit prin puterea suprema ca un organism armonios viu. ..

Manuscrisele ramase de la Hipocrate / The manuscripts of Hippocrates

Din vechime pana astazi, valoarea inestimabila a manuscriselor lui Hipocrate poate fi considerata nepretuita, si pe buna dreptate. Hipocrate a fost primul medic in adevaratul sens al cuvantului care a creat o legatura intre medicina traditionala si f..

Gradina Maicii Domnului

Ca sa aflam cum a ajuns Sfantul Munte Athos sa fie denumit Gradina Maicii Domnului, trebuie sa facem o calatorie inapoi in timp.   Dupa cum spune traditia, Maica Domnului impreuna cu Sfantul Ioan Evanghelistul, calatorind pe mare in jurul ..

"Comorile" Sfantului Munte Athos au grija de pielea ta

"Comoriile" Sfantului Munte Athos au grija de pielea ta Este timpul să încerci produsele cosmetice "Dokimon"     In Sfantul Munte Athos se gasesc 20 de Sfinte manastiri, precum si numeroase schituri, chilii si colibe..

Goana dupa comori scrise – “New York Times – 1987”/ Written treasures hunt – “New York Times – 1987”

Cum traditiile si obiceiurile din Sfantul Munte Athos ne aduc zilnic invataturi noi si ne deschid orizontul spre produse si remedii naturale, este dorinta noastra sa intelegem istoria acestor produse, cum aceste produse au fost valorificate si mai al..