Politica Abonament

 

Abonament recurent

Cand achizitionati un abonament Camara Sfantului Munte, sunteti de acord sa fiti facturat In mod recurent pe baza de comanda pana cand abonamentul dumneavaoastra este modificat in una dintre cele doua optiuni: a) anulat sau b) Intrerupt.

 

Dezactivarea abonamentelor

Puteti intrerupe abonamentul sau sari peste una dintre livrarile incluse in abonament. Daca este dezactivat, abonamentul va ramane suspendat pana cand ii veti modifica statusul in “Activ” din contul dumneavoastra de client - sectiunea Abonamente, in caz contrar abonamentul va ramane intrerupt la nesfarsit.

Puteti dezactiva sau modifica frecventa conectandu-va in sectiuinea ‘Gestioneza Abonamentul Tau’ din meniul principal.

 

Anularea abonamentelor

Puteti Anula sau Dezactiva abonamentul in orice moment. Solicitati orice modificare a unuia sau a tuturor abonamentelor active sau anulari efectuate cu cel putin 4 (patru) zile inainte de urmatoarea data de livrare a comenzii incluse in programul Abonament. Retineti, daca doriti sa anulati o comanda cu mai putin de 4 (patru) zile inainte de data expedierii dumneavoastra, CamaraSfantuluiMunte.ro (Libraria Bizantina SRL) nu poate anula sau emite o factura de ramburs pentru aceasta livrare.

 

Livrarea comenzilor din Programul abonament

Vom trimite un e-mail prin care amintim clientilor datele de livrare cu 5 (cinci) zile inainte de data de livrare programata, pentru a acorda clientilor nostri timp pentru a-si actualiza/ modifica abonamentul conform nevoilor de moment. Acesta este un email de curtoazie si este facultativ, este responsabilitatea clientului de a urmari propriul abonament si de a integra orice modificare in termenii inclusi in Politica programului.

Va puteti anula abonamentul conectandu-va la sectiunea ‘Gestioneaza Abonamentul Tau’ din meniul principal.

 

Returnari si rambursari ale abonamentului

Puteti modifica setarile abonamentului cu 4 zile inainte de urmatoarea dvs. expediere inclusa in programul abonament, daca doriti sa dezactivati, sariti sau sa intarziati urmatoarea livrare a comenzii din programul abonament.

Daca preferintele de abonament nu sunt modificate - veti primi produsele dumneavoastra din Camara Sfantului Munte la timp, insotite de un email de expediere, prin optiunea Livrare prin Curier direct la usa dumneavoastra!

 

In prezent nu acceptam returnari sau rambursari pentru comenzile de abonament.