Certificat A CERT

A-Cert (Organizatia europeana de certificare) este un organism de control, certificarea produselor si a sistemelor de management.

Baza aceste organizatii o constituie experienta si competentele membrilor sau fondatori in domeniul certificarilor. Sediul central este in Tesalonic, Grecia, insa are sucursale si in Atena, Larissa, Rethymnon, Bulgaria, Germania si Albania. A Cert foloseste metode de acreditare recunoscute international si are o vasta retea de parteneri la nivel global. 

 A Cert este mereu aproape de clientii sai si in pas cu dinamica industriei si a pietei. 

Identificand si recunoscand nevoile si dorintele cumparatorilor din ziua de azi si pastrand un standard ridicat in tot ceea ce inseamna sanatate, calitate, incredere, siguranta si inovatie, A Cert asigura servicii profesionale de audit si de certificare a produsului. De regula, selectarea personalului se face cu deosebita grija, asta pentru a se gasi oamenii potriviti, care, pe langa faptul ca sunt buni profesionisti in domeniul lor de activitate, mai au si capacitatea de a imbratisa principiile si valorile pe care le promoveaza compania. Compania investeste anual mare parte din veniturile acumulate pentru a folosi cea mai inalta tehnologie pentru analiza si certificare. 

Certificarile pe care le ofera acopera mai multe sectoare, dintre care cele mai importante sunt: produse pe baza de ingrediente naturale (de exemplu agricultura ecologica), organizatii, intreprinderi, institutii private si publice, precum si acreditari pentru profesionisti individuali in domeniu (de exemplu inspectori sau consultanti de certificare). A Cert se bucura de recunoastere la nivel mondial si reprezinta un simbol al celui mai inalt nivel in calitatea serviciilor de certificare.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!