Romania, te iubesc! Athosul in casa ta!

Aici puteti urmari inregistrarea emisiunii Romania, te iubesc!, difuzata de Pro TV in Duminica Pastelui, filmata la Sfanta Mare Manastire Vatopedi, de la Sfantul Munte Athos. 

 

Frumoase cuvinte auzim de la parintii aghioriti. Despre Dumnezeu, despre rugaciune, despre oameni, despre grija pentru suflet si pentru trup. Despre grija cu care parintii de la Manastirea Vatopedi au creat o adevarata „farmacie a naturii”, cu remedii naturiste pentru bolile trupului si cu solutii duhovnicesti pentru bolile sufletului. 

In Camara Sfantului Munte gasiti intreaga gama de ingrijire corporala, Dokimon, de la sapunuri pana la creme si balsamuri, produse naturale, incercate si testate, plamadite cu grija si dupa retete naturiste vechi de cand lumea, de catre calugarii de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos. 

Si tot in Camara Sfantului Munte gasiti gama EvDokimon, produsele curate, de mancat, pe care ni le recomanda parintii de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos: masline, ulei de masline, ceaiuri, miere, vinuri, marmelade, paste.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!