Ceai BIO organic de cimbru - Thymus Vulgaris

1 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs: CSM0014
  • Stoc: Indisponibil
  • 22,00 lei

ne puteti contacta si la: +40 742 887 788

Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Ceaiul organic de cimbru (Thymus Vulgaris), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos esti binecunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene, fiind recomandat impotriva anxietatii si a depresiei. 

Ceaiul de cimbru provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Cimbrul este un intaritor, calmeaza spasmele, si este bine cunoscut pentru proprietatile sale antiseptice, antibacteriene, actionand si ca expectorant. De asemenea, ceaiul de cimbru amelioreaza simptomele legate de raceala si gripa. Recomandat impotriva anxietatii si a depresiei. 

 

Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Produsul uscat poate fi folosit si ca condiment la diverse mancaruri. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

SPECIFICATII

Tip Condiment si Remediu
Remediu pentru raceala
Remediu pentru anxietate
Remediu pentru afectiunile gatului