Ceai BIO organic din frunze de mur - Rubus Fruticosus

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs: CSM0022
  • Stoc: Indisponibil
  • 22,00 lei

ne puteti contacta si la: +40 742 887 788

Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Ceaiul organic din frunze de mur (Rubus Fruticosus), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat pentru combaterea diareei, dizenteriei si a hemoragiilor interne. 

Ceaiul din frunze mur provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Frunzele de mur sunt cunoscute pentru proprietatile lor astringente, diuretice si cardiovasculare. Ceaiul din frunze mur este recomandat pentru combaterea diareei, dizenteriei si a hemoragiilor interne. Aceasta planta terapeutica regleaza nivelul de zahar din sange, combate anemia, precum si afectiunile sistemului nervos si ale glandei tiroide. Ceaiul din frunze de mur poate stimula contractiile uterine la nasterea fatului. De asemenea, poate fi folosit ca gagara in caz de ulceratii ale cavitatii bucale, gingivita, uscaciune a gatului, ajutand si la spalarea ranilor. 

 

Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

SPECIFICATII

Tip Remediu
Remediu pentru slabire
Remediu pentru anemie
Remediu pentru ulceratii bucale
Remediu pentru afectiunile stomacului