Ceaiuri naturiste

Ceai organic de busuioc - Ocinum Basilicum
Ceaiul organic de busuioc (Ocinum Basilicum), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos actioneaza ca antiseptic, expectorant, antipiretic, antivomitiv si antidepresiv.  ..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de dafin - Laurus Nobilis
Ceaiul organic de dafin (Laurus Nobilis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recunoscut ca remediu impotriva problemelor intestinale, a scaderii poftei de mancar..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de menta - Mentha Spicata
Ceaiul organic de menta (Mentha Spicata), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este  recunoscut pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. Ceaiul de..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de oregano - Origanum Hirtum
Ceaiul organic de oregano (Origanum Hirtum), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este folosit ca sedativ, ca diuretic si in combaterea diareii.  Ceaiul de or..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de roinita - Melissa Officinalis
Ceaiul organic de roinita (Melissa Officinalis), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta la reglarea tensiunii si la intarirea inimii, combatand totodata starile de ..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de lamaita - Lippia Citriodora
Ceaiul organic de lamaita (Lippia Citriodora), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este bine cunoscut in principal pentru actiunea sa anti celulita si pentru rolul de adjuv..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de salvie - Salvia Triloba
Ceaiul organic de salvie (Salvia Triloba), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este un intaritor pentru organism si un bun remediu impotriva afectiunilor stomacale.&nb..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de sunatoare - Hypericum Perforatum
Ceaiul organic de sunatoare (Hypericum Perforatum)., EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos actioneaza ca un intaritor pentru organismul slabit, fiind totodata recunoscut pent..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de urzica - Urtica Dioica
Ceaiul organic de urzica (Urtica Dioica), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recunoscut in special pentru revigorarea sistemului circulator al persoanelor care sufera..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic din frunze de maslin - Olea Europaea
Ceaiul organic din frunze de maslin (Olea Europaea), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate fi folosit ca diuretic, pentru reglarea functiei renale, cat si ca antii..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic din frunze de mur - Rubus Fruticosus
Ceaiul organic din frunze de mur (Rubus Fruticosus), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este recomandat pentru combaterea diareei, dizenteriei si a hemoragiilor interne.&n..

22,00 lei

Adauga in cos
Ceai organic de musetel - Chamomilla Recutita
Ceaiul organic de musetel (Chamomilla Recutita), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este bine cunoscut pentru proprietatile sale calmante, antiinflamatorii si anticoagulan..

22,00 lei

Adauga in cos