Ceai BIO organic din frunze de maslin - Olea Europaea

0 opinii / Scrie o opinie
  • Cod produs: CSM0015
  • Stoc: Indisponibil
  • 22,00 lei

ne puteti contacta si la: +40 742 887 788

Produs cumparat impreuna cu:

DESCRIERE

Ceaiul organic din frunze de maslin (Olea Europaea), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos poate fi folosit ca diuretic, pentru reglarea functiei renale, cat si ca antiinflamator, antipiretic ori antibacterian. 

Ceaiul din frunze de maslin provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Frunzele de maslin sunt recunoscute pentru proprietatile lor antioxidante si terapeutice. Ceaiul din frunze de maslin poate fi folosit ca diuretic, pentru reglarea functiei renale, cat si ca antiinflamator, antipiretic ori antibacterian. Aceasta planta binecuvantata ajuta la buna functionare a sistemului cardiovascular, regleaza nivelul de zahar din sange, reduce nivelurile de colesterol din sange. Ceaiul din frunze de maslin intareste sistemul imunitar revitalizand organismul si alungand oboseala. 

 

Mod de preparare:

In 150 ml apa fiarta puneti o lingurita de ceai (5 g) si lasati la infuzat pret de 30 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Nu este recomandat sa consumati mai mult de 2 cani pe zi. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

SPECIFICATII

Tip Remediu
Remediu pentru sistemul urogenital
Remediu pentru imunitate
Remediu pentru antioxidant